Redovisning & Rådgivning

Välorganiserad redovisning
som hjälper ditt företag att växa

Ganthor AB - Kvinna som arbetar på en bärbar dator med en kalkylator och anteckningar på skrivbordet, som representerar redovisnings- och rådgivningstjänster
Skräddarsydda lösningar för redovisning, bokföring och rådgivning.

Om du söker efter en pålitlig redovisningsbyrå som kan hjälpa dig med bokslut och årsredovisningar, eller avlasta dig med den löpande bokföringen, så är Ganthor Ekonomi rätt val för dig. Vi erbjuder en personlig service där du får en nära kontakt med din personliga redovisningskonsult.

Vår redovisningsbyrå arbetar med ett stort personligt engagemang och har en direkt kontakt med våra kunder. Oavsett om du driver ett litet eller stort företag, så kan vi hjälpa dig med rådgivning, redovisning och bokslut, lönehantering och deklaration.

Vi på Ganthor Ekonomi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) och följer alla principer och riktlinjer enligt REX, som är en nationell standard för redovisningsuppdrag. Detta ger dig trygghet och säkerhet i att vi följer alla regler och krav som gäller för redovisningsbranschen. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra tjänster. Vi hjälper dig gärna att få en bättre överblick över din ekonomi och din företagsverksamhet.

Redovisning & Bokslut

Hos oss får ni hjälp med samtliga steg i redovisningsprocessen. Dessutom får ni en personlig redovisningskonsult som hjälper er med alla frågor som rör ert företags redovisning.

Lönehantering

Låt oss ta hand om ditt företags löneadministration. Vi hjälper er med allt från lönehantering till rapportering och utbetalning. Kontakta oss för att hitta en lösning som passar ert företags behov.

Rådgivning

Vi på Ganthor Ekonomi ser till så att ni har kontroll över er ekonomi och så att företaget följer alla regler och bestämmelser som finns. Som kund hos oss kommer vi ha väldigt bra insyn i ert företag och på så sätt kan vi erbjuda utmärkt rådgivning.

Deklaration

Vi fokusera på er deklaration så kan ni fokusera på det som är viktigt för ert företag! Hos oss tar en specialist hand om er deklaration så allt deklarationsarbetet blir rätt.
Ganthor AB - Kvinna som arbetar på en bärbar dator med Fortnox-programvara vid sitt skrivbord, som representerar redovisnings- och rådgivningstjänster

Därför ska du välja oss

Spara tid och pengar

Låt oss fokusera på ditt företags ekonomi så kan du fokusera på det som du gör bäst, vilket är att ägna tid åt din verksamhet. Vi tar hand om allt från redovisning, bokslut och era deklarationer.

Administrativa tjänster

Låt vår engagerade personal ta hand om era administrativa processer inom ekonomi och lönehantering. Vi kan även bistå med juridisk vägledning via våra samarbetspartners. Vi hjälper dig också att förstå ditt företags räkenskaper och svara på alla dina frågor.

Molnlösningar för ditt företag

Vi använder oss av Fortnox som är ett smidigt affärs- och bokföringsprogram som ger oss möjligheten att interagera med dig som kund. Programmet erbjuder smarta funktioner som underlättar arbetet med din ekonomi.