Våra tjänster

Maximera tillväxten med
våra skräddarsydda tjänster

Ganthor AB - Wall Street-byggnader som representerar kapitalförvaltning
Kapitalförvaltning
Om du fått nog av bankrådgivare som enbart talar varmt om de egna fonderna eller på den provisionsjagande mäklaren kan Ganthor vara rätt rådgivare för dig.

All rådgivning från Ganthor är individuellt anpassad och baserad på dialog med den enskilde kunden. Vi tror på konceptet att anpassa lösning efter kunden, inte tvärtom. Inom förmögenhetsförvaltningen tar vi speciellt hänsyn till placeringshorisont, likviditetsbehov och riskbenägenhet.
Cirkel med pilikon
Försäkringsrådgivning
Vi på Ganthor erbjuder professionell försäkringsrådgivning för både dig som privatperson och ditt företag. Vi hjälper dig med analys och genomgång av dina nuvarande försäkringar för att säkerställa att du och ditt bolag är rätt försäkrade.

Vi är medvetna om att livet innebär en mängd olika risker, vilket är varför vi strävar efter att bistå dig med rätt försäkringsskydd vid varje given tidpunkt.
Cirkel med pilikon
Ganthor AB - Äldre man som går med en käpp, som representerar försäkringsrådgivning
Ganthor AB - Kvinna som arbetar på en bärbar dator med en kalkylator och anteckningar på skrivbordet, som representerar redovisnings- och rådgivningstjänster
Redovisning & Rådgivning
Om du söker efter en pålitlig redovisningsbyrå som kan hjälpa dig med bokslut och årsredovisningar, eller avlasta dig med den löpande bokföringen, så är Ganthor Ekonomi rätt val för dig. Vi erbjuder en personlig service där du får en nära kontakt med din personliga redovisningskonsult.
Cirkel med pilikon