Lediga tjänster

Redovisningskonsult
med några års erfarenhet

Ganthor AB - Erfaren redovisningskonsult som arbetar på en bärbar dator

Beskrivning

Vi växer och söker fler drivna kollegor till vårt team! Ganthor Ekonomi genomsyras av en positiv företagskultur där vi jobbar nära varandra och har lätt till skratt. Vi söker därför dig som är positiv och ansvarstagande med ett stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen är det också viktigt att kunna hålla flera processer igång samtidigt, arbeta i högt tempo och vara lösningsorienterad.

Ganthor Ekonomi är en flexibel redovisningsbyrå som erbjuder unika lösningar, skräddarsydda för varje enskilt företag. Vi arbetar med både små och medelstora företag i olika branscher över hela Sverige. Vårt motto är att företagarna ska fokusera på sin verksamhet medan vi hjälper dem med det vi är bäst på, rådgivning och redovisning. Vi prioriterar kvalité och service så att kunden ska känna sig trygg med att överlämna hela eller delar av ekonomifunktionen till oss. Vi har lång och gedigen erfarenhet i branschen och är en auktoriserad byrå via branschorganisationen SRF.

Om rollen

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Ganthors framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du blir en del i vårt team där gemenskapen är hög och där alla hjälps åt och stötar varandra i arbetet, med kunskap och en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med löpande bokföring, avstämningar, lönehantering, rapportering och deklarationer samt årsavstämningar och konsultation.

Kvalifikationer

  • Examen från yrkeshögskola eller universitet med inriktning ekonomi och redovisning
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult på en byrå
  • Har erfarenhet och vana att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklaratoner
  • Du har ett intresse för affärsrådgivning och ett stort marknadsdriv och trivs i en roll med kundansvar och med att bygga kundrelationer
  • Vi ser gärna att du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning och med placering i Malmö.

Vid eventuella frågor kontakta Therese Thell på telefon 073-5181266 eller via mail rekrytering@ganthor.se. Vänligen ansök snarast, intervjuer sker därefter löpande med start 15 september 2023. Bifoga CV och kortfattad ansökan/personligt brev i ett och samma dokument.
Information
Titel
Redovisningkonsult
Plats
Malmö
Anställningsform
Heltid
Sista ansökningsdag
2023-10-15
Tillträde
2024-01-01
Kontaktansvarig